Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Indiska Kerala - Per J. Andersson,Vagabond

Indiska Kerala

Indiska Kerala

2.5277777777777777 36 5 Författare: Per J. Andersson,Vagabond Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Spirande växtlighet i ett ångande fuktigt klimat. Kokospalmer, tebuskar och sjöar täckta av blommande vattenhyacint. Indiska Kerala har alltid lockat med oändliga nyanser av grönt. Nu färgas också turismen grön. INDISKA KERALA är en bearbetad och utökad version av ett reportage som ursprungligen publicerades i resemagasinet Vagabond, 2015 Textförfattaren Fredrik Brändström är chefredaktör på Vagabond, Sveriges största resemagasin. Han är även författare till boken 'Roadtrip - USA:s bästa bilresor från Alaska till Louisiana'. Vagabond startade 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Förutom tidningen och sajten vagabond.se ger Vagabond även ut böcker, arrangerar kurser och läsarresor. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-12-25
Längd: 15M
ISBN: 9789178070916
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar