Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bourbon och amerikansk whiskey - en oväntat fyllig historia - Grenadine,Örjan Westerlund

Bourbon och amerikansk whiskey - en oväntat fyllig historia

Bourbon och amerikansk whiskey - en oväntat fyllig historia

3.9166666666666665 144 5 Författare: Grenadine,Örjan Westerlund Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
VÄSTER OM ATLANTEN finns en skatt att gräva ur whiskyintresserade. Det går inte att låta bli att kittlas av händelserna med rader av nybyggare, lönnbrännare, gnidna fulsprittillverkare och gängkrig. Som tuggtobaksspottande bourbonälskare med bred sydstatsengelska brukar hävda: 'all whiskey ain’t bourbon, but all bourbon is whiskey'. BOURBON OCH AMERIKANSK WHISKEY ingår serien WHISKY - EN GOD HISTORIA. Med riklig historik, en hel del kuriosa och personligheter och kanske också några nya detaljer om hur whiskyn blir till lär vi oss hur den får sin oslagbara karaktär. Med över fyrtio böcker utgivna i 23 länder på 10 språk är Örjan Westerlund är en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare. Han beskriver sig som en sprithistorieintresserad alldrickare med preferenser för bourbon, skotsk whisky, gin och öl. Karaktär i regel lugn och mild, förutom före middagstid då omgivningen ibland kan tyckas sträv och bitter. Ursprung ingenjör, därav ofta ett naturvetenskapligt angreppssätt. Munkänslan är generöst underhållande, med tydligt inslag av oväsentligheter, dock allmänt positiv som helhet och med en lång god eftersmak, tack vare en förstående familj och hustru med försmak för bourbon. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: En god historia: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-12-04
Längd: 54M
ISBN: 9789178012169

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-12-04
ISBN: 9789178012190
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar