Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Låt bönor förändra ditt liv - Lars-Erik Litsfeldt,Patrik Olsson

Låt bönor förändra ditt liv

Låt bönor förändra ditt liv

4.075757575757576 132 5 Författare: Lars-Erik Litsfeldt,Patrik Olsson Inläsare: Peter Melin
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Var elfte vuxen lever idag med diabetes. Ett allt vanligare behandlingssätt är att äta mindre kolhydrater och mer fett. Här introduceras en ny lågkolhydratmat med tillägg som också gynnar de goda magbakterierna, såsom yoghurt, surkål och bönor. Boken innehåller träningstips för att maxa resultatet, liksom recept på hur man till exempel syrar sina egna grönsaker. Lars-Erik Litsfeldt är utbildad jurist och har arbetat inom skatteförvaltningen och riksskatteverket. Han fick diagnosen diabetes, och började med det som idag kallas LCHF som en del av behandlingen mot sjukdomen. Patrik Olsson har varit diabetiker sedan tidig barndom. Efter att ha förlorat synen till följd av sin sjukdom ville han hjälpa andra diabetiker att undvika vanliga komplikationer och driver idag Facebookgruppen Smarta Diabetiker.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-11-28
Längd: 5T 7M
ISBN: 9788711849071

Mer info om e-boken:

Förlag: Bladh by Bladh
Utgiven: 2018-01-29
ISBN: 9789188429292
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar