Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Allt du kan se när du saktar ner : Hitta lugn och närvaro i en hektisk värld - Haemin Sunim

Allt du kan se när du saktar ner : Hitta lugn och närvaro i en hektisk värld

Allt du kan se när du saktar ner : Hitta lugn och närvaro i en hektisk värld

4.296052631578948 304 5 Författare: Haemin Sunim Inläsare: Ludvig Josephson
Finns som ljudbok.
Den zenbuddhistiska munken och läraren Haemin Sunim har fått stor uppmärksamhet för Allt du kan se när du saktar ner. Född i Sydkorea och utbildad i USA har han sålt mer än 3 miljoner ex av sina böcker och han har över en miljon följare på Twitter, @haeminsumin, och Facebook. Idag bor han i Seoul när han inte reser runt i världen och föreläser. I den här boken ger han kloka livsråd för olika situationer och sinnestillstånd. Den fungerar som en motvikt till vår allt stressigare vardag och tar till exempel upp vikten av att vila; hur man kan hantera besvikelser; att bli vän med sina känslor; att fånga ögonblicket; konsten att bevara en god relation; förlåtelse; kärlek; andlighet; framtidsplaner. Allt du kan se när du saktar ner innehåller kortare och längre texter och fina illustrationer i färg av den koreanska konstnären Youngcheol Lee. Den vänder sig till alla, oavsett ålder, kön och religion.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Originaltitel: The Things You Can See Only When You Slow Down Översättare: Katarina Jansson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-01-05
Längd: 3T 28M
ISBN: 9789176517628
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar