Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Och bilen går bra? Tips, råd och historier om småprat - Niklas Källner

Och bilen går bra? Tips, råd och historier om småprat

Och bilen går bra? Tips, råd och historier om småprat

3.6370808678500985 507 5 Författare: Niklas Källner Inläsare: Niklas Källner
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den obehagliga tystnaden. Brukar du också kasta ur dig plattityder som 'åh vilket vackert väder vi har fått' för att snabbt bryta den? Då är Och bilen går bra? precis den bok du behöver. Här delar Niklas Källner med sig av sina bästa tips på hur man fixar kallpratet - som faktiskt är ett viktigt kitt för goda relationer. Boken ger både konkret vägledning i olika vardagssituationer och bjussar på roliga anekdoter från såväl världspolitikens arena som sfi-klassrummet. Intressanta historier kring människor och företeelser som alla har med kallprat att göra, blandas med intervjuer med olika yrkesgrupper, fakta, konkreta tips på hur man blir en bättre kallpratare och Niklas personliga reflektioner. Förhoppningsvis kan boken vara till hjälp när du saknar samtalsämnen på nästa middag eller jobbmingel.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-03-13
Längd: 4T 20M
ISBN: 9789176518397

Mer info om e-boken:

Förlag: Bonnier Fakta
Utgiven: 2018-06-01
ISBN: 9789174249392
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar