Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Allt du önskar - Kristin Emilsson

Allt du önskar

Allt du önskar

4.011394712853236 2194 5 Författare: Kristin Emilsson Inläsare: Maria Lyckow
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Amanda och Erik har gått vidare efter skilsmässan. De har sålt villan, delat upp bohaget och har delad vårdnad om sonen Nils. Men medan Amandas liv rullar på med ny kärlek, takvåning och författarkarriär, har Erik det tuffare. Inte nog med att den nystartade firman går dåligt, han dricker för mycket och träffar fel kvinnor. Men när allt ter sig som mörkast dyker oväntat Boel upp, och med henne den lurviga vallhunden Kristina och den normkritiska teatergruppen Syster Yster. I en svartmålad källare i Vasastan får Erik inte bara nya vänner och värderingar - han återupptäcker också bortglömda sidor hos sig själv. Samtidigt börjar Amandas perfekta tillvaro att krackelera och ett oplanerat möte med mannen hon försökt förtränga tvingar henne att göra upp med gamla känslor och drömmar. Och så är det den där gnagande frågan som varken hon eller Erik har kunnat släppa: Vem är egentligen pappa till Nils? ’Allt du önskar’ är en fristående fortsättning på feelgood-romanerna ’Äta kakan och ha den kvar’ och ’Den som väntar’.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Amanda och Erik: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-01-15
Längd: 9T 47M
ISBN: 9789177792697

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-01-22
ISBN: 9789177792420
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar