Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bakom stängda dörrar: En sann historia - Bengt-Åke Cras,Agneta Cras,Kristina Hansen

Bakom stängda dörrar: En sann historia

Bakom stängda dörrar: En sann historia

4.11183048852266 1699 5 Författare: Bengt-Åke Cras,Agneta Cras,Kristina Hansen Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Finns som ljudbok.
Fjortonåriga Kristina bor hos sin pappa eftersom hon inte kommer överens med sin mamma. Föräldrarna har skilt sig efter att pappan försökt mörda hennes mamma. Men vistelsen hos pappan är allt annat än trygg: han våldtar henne och hon blir hans ovigda flickhustru. Kristina föder honom två barn. 'Bakom stängda dörrar' är den sanna och gripande berättelsen om hur en flicka under flera års tid utsätts för sexuella övergrepp och trakasserier. Här skildras föräldrarnas svek, ett barns solidaritet och myndigheternas passivitet. Men det är också en berättelse om överlevnad och en kvinnas kraft att mot alla odds hitta tillbaka till livet och kärleken.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-11-27
Längd: 5T 11M
ISBN: 9789177792680
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar