Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Se till mig som liten är - Dag Öhrlund

Se till mig som liten är

Se till mig som liten är

4.433705168031629 14164 5 Författare: Dag Öhrlund Inläsare: Stefan Sauk
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En sommarfredag i Stockholm: Ewert Truut är nära att bli skjuten av en desperat tonårsflicka. När hon avväpnats och förts till sjukhus visar det sig att någon skurit av hennes tunga. Något dygn senare blir en av Ewerts vänner brutalt mördad och verkligheten vänds upp och ner, inte minst när det visar sig att det finns en koppling mellan flickan och hans vän. När Ewert börjar nysta i trådarna dras han in i en ljusskygg härva av prostitution, människohandel och barnarov. Han hotas till livet och känner också ett tryck från höga polischefer som vill lägga locket på utredningen. Vilka krafter slåss han mot? Vem, eller vilka, försöker tysta honom? Samtidigt drabbas hans nära och kära av andra kriser och Ewert Truut får anledning att ompröva sina fördomar och tänka på hur mycket livet är värt.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Truut: 4 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-01-15
Längd: 14T 2M
ISBN: 9789177792673

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-01-25
ISBN: 9789177792475
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar