Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sjusiffrigt - Anna Karolina

Sjusiffrigt

Sjusiffrigt

3.845982142857143 896 5 Författare: Anna Karolina Inläsare: Moa Gammel
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
VÄNNER SVIKER HÅRDAST EN SEN KVÄLL kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är väl förberedda, synkade och stenhårda. Ingenting kan gå fel. Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott. Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient. Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten. I SJUSIFFRIGT ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en nervkittlande polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som flyr från sitt förflutna – och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bookmark Förlag
Utgiven: 2017-11-15
Längd: 12T 24M
ISBN: 9789188545138

Mer info om e-boken:

Förlag: Bookmark Förlag
Utgiven: 2017-11-15
ISBN: 9789188545121
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar