Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Saga och Max 6 - Saga på ridläger - Pia Hagmar

Saga och Max 6 - Saga på ridläger

Saga och Max 6 - Saga på ridläger

4.409090909090909 154 5 Författare: Pia Hagmar
Finns som e-bok.
Saga ska åka på ridläger och hennes bästa kompis Max säger att han kommer att sakna henne. Saga skrattar och kallar honom töntig. Först går det jättebra för Saga, ponnyn Malte är snäll och söt och de galopperar ett helt varv. Ingen annan vågar det. Efteråt tittar de andra barnen surt på Saga. Och när det är dags att sova så känns allt jättekonstigt. Saga saknar Max! Hon ångrar att hon var dum mot honom. Hon ringer till Max och säger förlåt. Skönt! Och nästa dag kommer någon på oväntat besök. I serien Saga och Max skapar Pia Hagmar och Maria Källström dramatik för de som just har knäckt koden.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Saga och Max: 6 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2017-11-09
ISBN: 9789132167379
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar