Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Tuppenkuppen - Viveca Lärn

Tuppenkuppen

Tuppenkuppen

4.6 15 5 Författare: Viveca Lärn Inläsare: Elin Fredrikson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tekla Tedins pappa Tommy har det inte lätt. Hans fästmö gör slut med honom och han har blivit allergisk mot nyponsoppa. Och inte nog med det: inga av hans tavlor hänger på Göteborgs konstmuseum. Tekla och Ulle rycker in för att muntra upp Tommy. Viveca Lärn föddes 1944 i Göteborg. Hon har arbetat som journalist på bland annat Aftonbladet och Göteborgs-Posten men jobbar sedan 1982 på heltid som författare. Till en början skrev hon främst barnböcker, men är även författare till exempelvis den populära serien om Saltön, som dramatiserats av SVT.
Språk: Svenska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-11-15
Längd: 2T 8M
ISBN: 9788711849026

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-11-23
ISBN: 9788711800317
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar