Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Disa i norrskenslandet - Marianne Gade

Disa i norrskenslandet

Disa i norrskenslandet

4.1875 32 5 Författare: Marianne Gade Inläsare: Camilla Nilsson Jern
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Disa känner hjärtat hoppa över ett slag och gråten fastnar som en klump i halsen. Det är sista gången hon ser sina vänner. Hon är på väg till Island, där hon inte känner en enda människa. Men i norrskenslandet blir Disa lyckligtvis vän med pojken Kamban. Disa ska hitta den magiska svavelranunkeln. Det kan hon bara göra om hon har förmågan att komma i kontakt med de osynliga. I serien om Disa finns också: Disa i norrskenslandet Disa och det dolda folket Disas kamp Marianne Gade (f. 1945) har under en lång författarkarriär skrivit böcker för både barn, unga och vuxna. Hon är utbildad bibliotekarie och har dessutom recenserat barnlitteratur i Politiken.
Språk: Svenska Kategori: Barn Översättare: Camilla Duner

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-11-15
Längd: 59M
ISBN: 9788711817124

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2018-01-02
ISBN: 9788711772973
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar