Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sveriges mäktigaste familjer - Hult - Anders Ström

Sveriges mäktigaste familjer - Hult

Sveriges mäktigaste familjer - Hult

3.7409638554216866 166 5 Författare: Anders Ström Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Del 12: Språkentreprenörerna. Familjen Hult. I 'Sveriges mäktigaste familjer' möter vi miljardärerna som spelar i en egen division i svenskt näringsliv. Många av dem har utvecklat globala företag och skapat förmögenheter som ger makt och inflytande i det svenska samhället. I berättelser om företagen, människorna och pengarna får vi se hur det gick till när landets största förmögenheter växte fram. Bertil Hult är en global entreprenör som har byggt ett av världens största privatägda utbildningsföretag med den innovativa språkresan som utgångspunkt. EF har gjort familjen Hult till mångmiljardärer. I dag är företaget Schweizbaserat och helägt av Bertil Hult med familj. Företaget leds av de tre sönerna.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Serie: Sveriges mäktigaste familjer: 12 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-01-15
Längd: 23M
ISBN: 9789177792079
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar