Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sveriges mäktigaste familjer - Lundberg - Anders Ström

Sveriges mäktigaste familjer - Lundberg

Sveriges mäktigaste familjer - Lundberg

3.795138888888889 288 5 Författare: Anders Ström Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Del 6: Mästerinvesterarna. Familjen Lundberg. I 'Sveriges mäktigaste familjer' möter vi miljardärerna som spelar i en egen division i svenskt näringsliv. Många av dem har utvecklat globala företag och skapat förmögenheter som ger makt och inflytande i det svenska samhället. I berättelser om företagen, människorna och pengarna får vi se hur det gick till när landets största förmögenheter växte fram. Företaget startades av Lars-Erik Lundberg 1944, utvecklades av den äldste sonen Fredrik Lundberg och är idag den tredje generationen på väg in i familjeföretaget genom de två döttrarna. Med en kombination av investeringar och fastigheter utgör Lundbergs en egen maktsfär i Sverige.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Serie: Sveriges mäktigaste familjer: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-11-29
Längd: 30M
ISBN: 9789177792000
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar