Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Make it work - en guide till fungerande relationer - Annika R. Malmberg

Make it work - en guide till fungerande relationer

Make it work - en guide till fungerande relationer

4.380753138075314 239 5 Författare: Annika R. Malmberg Inläsare: Annika R. Malmberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Alla hamnar vi någon gång i en situation där vi ska försöka komma överens med människor som inte är som vi. Tyvärr tolkar vi ofta andras beteende utifrån hur vi själva skulle ha gjort och allt som avviker från vårt eget sätt blir alltså fel. Hur mycket bättre hade det inte varit om vi istället kunde se vem vi har framför oss - och vad den personen allra helst vill ha av oss? 'Make it work' handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera, de med din partner, dina barn, dina vänner och arbetskamrater. Om hur alla kan lära sig att utnyttja kraften i våra olikheter. Det är en enkel, underhållande och praktisk guide till hur man blir bättre på att acceptera att andra människor inte alltid är som du, hur man undviker de vanligaste krockarna och hittar sätt att mötas på.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Mondial
Utgiven: 2017-11-15
Längd: 6T 10M
ISBN: 9789188671356

Mer info om e-boken:

Förlag: Mondial
Utgiven: 2017-11-15
ISBN: 9789188671332
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar