Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Rena fläsket, Dante - Bengt Linder

Rena fläsket, Dante

Rena fläsket, Dante

2.0 2 5 Författare: Bengt Linder
Finns som e-bok.
Klockan ett och trettio en mörk augustinatt promenerar Dante och Tvärsan på Stockholms gator på jakt efter brottslingar. Plötsligt får de syn på något som får deras hjärtan att klappa - en man, till hälften inne i ett källarfönster! Det blir upptakten till ett nytt prima äventyr för DSC - Dante Secret Club. B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Dante: 30 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Publishing
Utgiven: 2017-11-02
ISBN: 9789132173752
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar