Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Tjo i balalajkan, Dante - Bengt Linder

Tjo i balalajkan, Dante

Tjo i balalajkan, Dante

1.0 1 5 Författare: Bengt Linder
Finns som e-bok.
Mustafa kände sig förvirrad. Hur hade dessa flickor kunnat avslöja honom? I full speed sprintade han bort mot berg- och dalbanan och kastade sig ner i en vagn. Men ack, de två flickorna kom med i nästa vagn! Plötsligt hörde Mustafa den ena av dem skrika: - Hjälp! Mina lösögonfransar har blåst bort! B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Dante: 16 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Publishing
Utgiven: 2017-11-02
ISBN: 9789132173622
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar