Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mörkermännen - Jens Henrik Jensen

Mörkermännen

Mörkermännen

4.236784938450398 4143 5 Författare: Jens Henrik Jensen Inläsare: Stefan Sauk
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Krigsveteranen Niels Oxen har flyttat från Köpenhamn. Nu bor och arbetar han under rumänsk identitet vid en avlägsen fiskodling på Jylland. Dold från omvärlden försöker han hantera sina minnen och trauman medan han lever i ständig beredskap. För han har en hemlighet som håller honom vid liv, men som också kan döda honom.När en konstcurator mördas utlöses en lavin av våldsamma händelser, som även involverar Danmarks justitieminister. Några få skymtar en koppling till Oxen. En av dem är hans gamla partner, Margrethe Franck från Polisens underrättelsetjänst. Hon har letat förgäves efter honom i mer än ett år. När hon slutligen finner Oxen, förseglar hon hans öde. Oxen ser sig själv plötsligt som centrum för en människojakt. Vissa vill hjälpa honom. Vissa vill döda honom. Men vem är vän och vem är fiende? Franck och Oxen går konfronteras ännu en gång med de mörkermän som innehar makten. Och en jagad krigsveteran finns bara två alternativ: Gå till botten med frågan. Eller gå till attack.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Oxen-serien: 2 Originaltitel: De mørke mænd Översättare: Leif Jacobsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokförlaget Polaris
Utgiven: 2017-11-24
Längd: 16T 50M
ISBN: 9789188647344

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Polaris
Utgiven: 2017-11-19
ISBN: 9789188647238
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar