Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Tusen små ögonblick - Liz Tyner

Tusen små ögonblick

Tusen små ögonblick

3.32 100 5 Författare: Liz Tyner
Finns som e-bok.
Tusen små ögonblick Den okände gentlemannen kastar sig emellan Isabel och hennes förövare, och det räddar hennes liv. Hon är fortfarande chockad när han stormar iväg med henne i famnen, men känslan av hans kropp mot hennes är något hon aldrig kommer att glömma. När hennes räddare anklagas för att vara orsaken till hennes olyckliga belägenhet, är det Isabels tur att rädda William - genom att gifta sig med honom! Hopfösta av ödet är det dags för dessa två främlingar att utforska den oväntade passion som sjuder i deras äktenskap - och hitta ett sätt att leva lyckliga resten av livet!
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2017-11-01
ISBN: 9789150721232
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar