Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Har ni fest eller? - Filter,Erik Eje Almqvist

Har ni fest eller?

Har ni fest eller?

3.3846153846153846 39 5 Författare: Filter,Erik Eje Almqvist Inläsare: Susanne Barklund
Finns som ljudbok.
Detta är ett reportage skrivet av Erik Eje Almqvist, och publicerades ursprungligen i Magasinet Filter nummer 6, 2009. I 25 ÅR VAR HON Schlagersveriges största stjärna. Här berättade Carola Häggkvist varför hon nu känner sig utanför, och drömmer om revansch på »hela svenska folket«. Ur texten: Carola Häggkvist tar av sig MC-stövlarna och strumpbyxorna och kliver i ett par blåa flipfloptofflor innan hon sätter sig tillrätta i en av de ergonomiska fåtöljerna bakom ett draperi på nagelsalongen Xinh Xinh på Fleminggatan i Stockholm. Hon lägger fram händerna så att armbandslänken med små ikonbilder av Jesus faller mot bordet. - Naglarna har gått sönder, så jag slängde på lite rött. Amadeus tycker det ser alldeles hemskt ut. En kortvuxen kvinna i vit rock studerar de slitna nagelbanden och den flagnande röda nagellacken. - Det ordnar vi, Carola. Vill du ha massage eller fotvård också? - Kan jag få båda? Textförfattaren Erik Eje Almqvist har utsetts till Årets Journalist och är till vardags chefredaktör på Filter, där han främst skriver längre reportage. Filter är ett aktualitetsmagasin som specialiserat sig på djuplodande reportage om människor och företeelser som färgar vår svenska samtid. När Sifo bad 42 000 personer att ranka Sveriges bästa magasin, placerades Filter på delad förstaplats med fotbollsmagasinet Offside. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-11-06
Längd: 1T
ISBN: 9789178018352
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar