Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Boktjuven som svek alla - och sig själv - Jesper Huor,Tidningen Vi

Boktjuven som svek alla - och sig själv

Boktjuven som svek alla - och sig själv

3.9223300970873787 103 5 Författare: Jesper Huor,Tidningen Vi Inläsare: Ella Schartner
Finns som ljudbok.
I november 2004 skakas Kungliga Biblioteket av ett avslöjande. Anders B, en av bibliotekets specialister, har stulit ur samlingarna. Böcker värda miljontals kronor är borta. Mannen som framställde sig som bibliotekets beskyddare plundrade i själva verket Sveriges kulturarv. BOKTJUVEN SOM SVEK ALLA - OCH SIG SJÄLV är ett reportage som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi nr 10/2008. Jesper Huor föddes 1975. Han är frilansjournalist som arbetat för bland andra DN, SvD och TT. Vi är ett månadsmagasin som har utkommit i mer än 100 år. I Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-11-06
Längd: 32M
ISBN: 9789178018468
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar