Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Människor som mött mig - Kar de Mumma,Erik Zetterström

Människor som mött mig

Människor som mött mig

0.0 0 5 Författare: Kar de Mumma,Erik Zetterström
Finns som e-bok.
Nionde delen av Kar de Mummas memoarer Kar de Mumma har än en gång återupplivat gamla minnen. Denna gång handlar det om 50-talet och många av de människor som mött skriftställaren. Självironiskt har han kallat volymen "Människor som mött mig" och bland dem möter vi konstnären Olle Olsson, PGP Peterson, Vilhelm Moberg, Hyland med sin "karusell", hustru "Mariana", Thor Modéen, författaren Henning Berger, Birgit Tengroth och många andra. Denna fortsättning på Kar de Mummas föregående stockholmska memoarer rymmer mycket av den humor, ömhet och värme som präglade de tidigare böckerna.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Serie: Kar de Mummas memoarer: 9 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2017-04-03
ISBN: 9789146232346
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar