Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Landskap med Sententrer & Quadrillennium - A.R. Yngve

Landskap med Sententrer & Quadrillennium

Landskap med Sententrer & Quadrillennium

2.6226415094339623 53 5 Författare: A.R. Yngve Inläsare: Simon Väderklint
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Landskap med Sententrer: Tjugir är fyrtio år, trött, och skadad av dålig sprit. Men när han får höra att det finna riktigt feta Dryckare, fulla med sprit av alla smaker, borta i ruinerna så bara måste han dit. Han är törstig. Så otroligt törstig. Tillsammans med några av stammens yngre män ger han sig av. Men i ruinerna väntar Stickare, Huggare och Sententrer. Fast Sententrer är ju ofarliga för människor. Det vet ju alla. Quadrillennium: Släkten har samlats vid den nordliga boplatsen på ättens hemplanet, som traditionen bjuder. Vintersolståndet är nära. Det är dags att baka en ny frälsare. Låt oss begrunda mysteriet. Se människan! Se och förundras!
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Fafner förlag
Utgiven: 2017-11-01
Längd: 31M
ISBN: 9789188511775

Mer info om e-boken:

Förlag: Fafner förlag
Utgiven: 2017-11-01
ISBN: 9789188511676
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar