Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Långtidsfrisk - Rexed,Lugn,Johnsson

Långtidsfrisk

Långtidsfrisk

3.1666666666666665 60 5 Författare: Rexed,Lugn,Johnsson Inläsare: Voice to me
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Långtidsfrisk' av Johnsson, Rexed och Lugn, utgiven av Ekerlids. EN TIMME OM DAGEN. En timme av varje åtta timmars arbetsdag. Så mycket går åt för att betala den svenska ohälsan. Det gör hälsan till vår största outnyttjade tillgång. Av 4,2 miljoner arbetsföra är i dag 14 procent oförmögna att arbeta på grund av sjukdom. Ohälsan kostar samhället och företagen omkring 300 miljarder kronor om året. Fortsätter den öka i nuvarande takt kollapsar snart samhällsekonomin. Men än finns hopp. Det mesta av välfärdssamhällets ohälsa kan vändas till hälsa och välbefinnande. Alla vinner på det, individerna, företagen och samhället. En utopi? Nej, det finns företag som redan har fått ner ohälsan till naturliga nivåer. Med kraftigt ökad lönsamhet som följd; hälsa, effektivitet och lönsamhet går hand i hand. Hur har de lyckats med det? Och vad kan ditt företag göra? Om det handlar Långtidsfrisk. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2017-10-12
Längd: 41M
ISBN: 9789177917045

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2017-10-12
ISBN: 9789177917052
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar