Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
De fyra disciplinerna för exekvering - Sean Covey,Chris McChesney

De fyra disciplinerna för exekvering

De fyra disciplinerna för exekvering

3.6666666666666665 51 5 Författare: Sean Covey,Chris McChesney Inläsare: Anders Öjebo
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är en sammanfattad version av boken 'De fyra disciplinerna för exekvering' av Chris McChesney och Sean Covey, utgiven av Ekerlids. I DET DAGLIGA ARBETET ligger fokus oftast på det som måste göras här och nu. Den tid och den energi som skulle behövas för att verkställa strategier som kan leda till förändringar finns sällan. Det krävs därför ett nytt arbetssätt för att skapa resultat som verkligen gör skillnad. 4DX innebär ett nytt sätt att tänka och arbeta, och det har hjälpt hundratals organisationer världen över att nå sina mål. Metoden kommer att bli till stor nytta för dig som känner att många goda idéer helt enkelt aldrig förverkligas eftersom det dagliga arbetet kräver allas fulla uppmärksamhet. Läs om: Alla chefers stora utmaning 4DX - de 4 disciplinerna Så implementerar du 4DX 4DX för hela organisationen Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2017-10-12
Längd: 38M
ISBN: 9789177917205

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2017-10-12
ISBN: 9789177917212
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar