Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kränkning, diskriminering eller bara skitprat? - Georg Frick

Kränkning, diskriminering eller bara skitprat?

Kränkning, diskriminering eller bara skitprat?

3.5121951219512195 82 5 Författare: Georg Frick Inläsare: Christian Fex
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är en sammanfattad version av 'Kränkning, diskriminering eller bara skitprat?' av Georg Frick, utgiven av Frick Publishing. FRÅGOR OM KRÄNKNINGAR är komplexa och det förekommer ofta olika verklighetsbeskrivningar. Ibland är det svårt att bedöma vem som kränker vem. Man kan resonera kring kränkningar utifrån två perspektiv, dels det psykologiska som bottnar i individens upplevelse och dels det arbetsmiljömässiga där juridiken är central. I arbetslivet kan det vara svårt att dra gränsen mellan kränkning och arbetsledning. Som chef vet man inte alltid om man vågar agera som en tydlig arbetsgivare eller om detta kan uppfattas som kränkande. Och hur ska skyddsombudet agera i dessa frågor? Kränkning, diskriminering eller bara skitprat? reder ut begreppen och förklarar också vad det finns för skillnader och likheter mellan kränkning utifrån arbetsmiljölagstiftningen och trakasserier utifrån diskrimineringslagstiftningen. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2017-10-12
Längd: 31M
ISBN: 9789177917748

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2017-10-12
ISBN: 9789177917755
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar