Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Charlotte Kalla - styrka, teknik och pannben - Charlotte Kalla

Charlotte Kalla - styrka, teknik och pannben

Charlotte Kalla - styrka, teknik och pannben

3.9262295081967213 244 5 Författare: Charlotte Kalla Inläsare: Mirja Turestedt, Charlotte Kalla
Finns som ljudbok.
Med Charlotte i spåret! Drömmer du om Vasaloppet? Om att bli en bättre skidåkare? Följ med Charlotte Kalla ut i spåret, på med pannlampan och dra ut i skogen en sen novemberkväll, kör hennes rörlighetsprogram som morgonträning och ta del av hennes bästa knep för att hålla motivationen på topp. Hur gör man egentligen för att bli så där framgångsrik, så duktig på att åka skidor? Läs om Charlottes konkreta tips och program för spåret, träning vid sidan av spåret och allt annat som hör skidåkningen till. Hitta din egen väg till framgång och ett starkare pannben! Fotograf: Nils Jakobsson, Omslagsformgivare: Annika Lyth
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-11-28
Längd: 2T 44M
ISBN: 9789176518182
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar