Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hemma hos seriesnillet Johan Renck - Emil Persson,Café

Hemma hos seriesnillet Johan Renck

Hemma hos seriesnillet Johan Renck

4.045454545454546 22 5 Författare: Emil Persson,Café Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Breaking bad sparkade upp dörren till Hollywood och sedan dess har Johan Renck arbetat med allt från Bowie till Bloodline. Den svenske storregissören bjöd hem Café för sin sista intervju - om de mörka knarkåren, småbarnslivet i Brooklyn och den stora kärleken. HEMMA HOS SERIESNILLET JOHAN RENCK är ett reportage skrivet av Emil Persson och publicerades ursprungligen i Café nummer 4/2017 Allt som glimmar är kanske inte grills men just den här lilla biten Breaking bad-memorabilia skiner både bokstavligt och bildligt. Johan Renck räcker över en plastkub med rekvisita som, för inbitna nördar, är uppe där med Walter Whites leviterande chinos och den giftiga liljekonvaljplantan: Hector 'Tuco' Salamancas tandrad. Mot slutet av avsnittet Breakage i säsong två går kommissarie Hank Schrader ner och kastar tandtrofén i floden för att få closure. Men avsnittets regissör Johan Renck, 50, fiskade upp souveniren och tog med den hem. Textförfattaren Emil Persson är nöjesredaktör på Café och mannen bakom en av Sveriges största poddar - Fördomspodden. Café är idag den självklara mötesplatsen för moderna män, med dagliga publiceringar på sajten cafe.se och på sociala medier. Magasinet Café nominerades 2016 till Årets tidskrift. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-10-04
Längd: 37M
ISBN: 9789177916888
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar