Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det heter inte Mumbai - Per J. Andersson,Vagabond

Det heter inte Mumbai

Det heter inte Mumbai

3.6333333333333333 60 5 Författare: Per J. Andersson,Vagabond Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
I Bombay glimmar längtan fritt i natten. I Bombay finns Indiens bästa restauranger och mest glänsande skyskrapor. Men i Bombay går också möjlighet och hopplöshet hand i hand. DET HETER INTE MUMBAI är ett reportage som ursprungligen publicerades i Resemagasinet Vagabond nr 8.2004 Ingen annan grym plats är så behaglig. Det är säkert att gå på gatorna, Bombayborna är ofta tillmötesgående, om de inte är för stressade, man möter leenden, nyfikna frågor, kan få vänner ganska lätt. Det är gott om fantastiska restauranger, kaféer, takterrasser med barer och utsikt över Arabiska havet, glasskiosker med förstklassig italiensk glass, kul diskon, vackra art deco-biografer och så den skimrande glamouren kring filmindustrin Bollywood. Konstgallerierna är bra, diskussionerna på kaféerna är spännande. Och att jogga på strandpromenaden på Marine Drive tillsammans med hundratals andra hurtiga Bombaybor en i snygga sportkläder tidig morgon är ljuvligt. Kort sagt: man kan ha en underbar tid i Bombay. Textförfattaren Per J Andersson är redaktör på Vagabond, Sveriges största resemagasin. Han har utsetts till årets journalist och är författare till ett flertal böcker, bland annat den internationella bestsellern: 'New Delhi-Borås - den osannolika berättelsen om indiern som cyklade till kärleken i Sverige'. Hans senaste bok är den självbiografiska reseskildringen 'För den som reser är världen vacker'. Vagabond startade 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Förutom tidningen och sajten vagabond.se ger Vagabond även ut böcker, arrangerar kurser och läsarresor. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-10-04
Längd: 37M
ISBN: 9789178016051
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar