Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Låna är silver, råna är guld - Catharina Ingelman-Sundberg

Låna är silver, råna är guld

Låna är silver, råna är guld

4.100833664152441 2519 5 Författare: Catharina Ingelman-Sundberg Inläsare: Helge Skoog
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Internationell succé - Pensionärsligan är tillbaka! Märtha, Snillet, Krattan, Stina och Anna-Greta är tillbaka. De har lämnat livet på servicehemmet Diamanten bakom sig och befinner sig i Las Vegas. Med utstuderad taktik, ett par löständer och varsin rullstol ska de överlista säkerhetssystemet på Casinot. De stulna pengarna ska mångdubblas, placeras i stöldfonden Grindslanten och göra livet bättre för gamla och sjuka. Men innan de vet ordet av har det kriminella mc-gänget Bandangels fått ögonen på pensionärerna som nu har återvänt till hemlandet. De har köpt en grosshandlarvilla på Värmdö där de ska finputsa sin strategi. Kommer Märtha och gänget lyckas med att supa mc-killarna under bordet med hjortonlikör och kakor? Och hur klarar Krattan av att hantera en stalker?
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Pensionärsligan: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-03-27
Längd: 10T 23M
ISBN: 9789173487535

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2014-03-19
ISBN: 9789137141220
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar