Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Mylingen i Kov - Magnus Hedlund

Mylingen i Kov

Mylingen i Kov

0.0 0 5 Författare: Magnus Hedlund
Finns som e-bok.
Tragikomiskt i skuggan av katastrofen En "myling" är vålnaden av ett mördat barn. En man lever sitt liv i skuggan av en personlig katastrof. Går hemsökelserna från hans förflutna - en drunkning, hans fars död, ett kärlekssvek - att besvärja med skrivande, lögner och historieberättande? Magnus Hedlunds nya roman bygger på ett fader-son-tema och utspelar sig på landet i södra Bohuslän, strax norr om Göteborg. Den tar sin början i en dråplig Proustvariation, madeleinekakan spelas här av en entrecote med grönsåpassmak, och når sin tragikomiska kulmen på Capri.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2017-03-01
ISBN: 9789100163600
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar