Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Liten flöjt av silver - Elsi Rydsjö

Liten flöjt av silver

Liten flöjt av silver

5.0 1 5 Författare: Elsi Rydsjö
Finns som e-bok.
En stor familjeroman från 1700-talets Sverige Kung Karl sitter i Turkiet, varför vet ingen. Hemma i Sverige råder osäkerhet och svåra tider. Minst märks de kanhända i det rika Skåne, men också där finns det bekymmer, inte minst i prästgårdarna Lyngsjö och Everöd. Ovänskap har länge rått dem emellan och inte avhjälpts av släktförbindelser. Som ett ständigt hot smyger också pesten runt kring bygden. Men människorna i Elsi Rydsjös roman lever vidare. Några av dem är rustade att ta sina öden i egna händer, att med energi och viljekraft bryta sig egna vägar. Och för ung kärlek finns det rum också i svåra tider. Andra delen i romansviten där även En doft av timjan och De röda bergen ingår.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Timjan, flöjten & bergen: 2 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2017-03-01
ISBN: 9789100165345
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar