Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
När morgonvinden blåser - Elsi Rydsjö

När morgonvinden blåser

När morgonvinden blåser

5.0 1 5 Författare: Elsi Rydsjö
Finns som e-bok.
En fängslande roman om kärlek, rikedomens makt och fattigdomens förbannelse Adam Heemstra, den rike handelsmannen på Kyl, hade hört historien om det sjunkna apostlaskeppet så länge han kunde minnas. Om Valdemar Atterdags rövade skatt, om silverstatyerna som den drivande sanden gömde. När han såg den glimma emot sig ur djupet trodde han knappt sina ögon, och han anade inte att den skatten skulle ge honom större sorg än han någonsin känt, och också större glädje. Även för den unga bonddottern Ingar ska apostlaskatten bli livsavgörande. När hon kommer till Kyl för att vara hushållselev hos änklingen Adam Heemstras svägerska är det skuggan av en död hon följer: men det är livet hon kommer att möta där. En roman i smugglarnas och böndernas och skrönornas Österlen på 1800-talet.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Österlensviten: 1 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2017-03-01
ISBN: 9789100165352
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar