Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Husets alla färger - En kärleksroman - Jan Henrik Swahn

Husets alla färger - En kärleksroman

Husets alla färger - En kärleksroman

0.0 0 5 Författare: Jan Henrik Swahn
Finns som e-bok.
Med eller utan dig"Var håller du hus? Fattar du inte att jag älskar dig?" skriver Kristina. Och så träffas de igen. I Paris. Eller i huset. Eller någon annanstans - kanske spelar det inte så stor roll. De vet ju att så ska det alltid vara. Huset rymmer många kärlekshistorier, några av dem tragiska, så mycket av hans rötter. Här finns något att återvända till, att vila i, mellan mötena med Kristina. Ibland dyker hon oförmodat upp, kanske målar de ett fönster eller tänder en brasa. När hon kammar sig gnistrar solen i hennes långa röda hår; var hans mormors hår lika rött? Om att inte kunna leva tillsammans, men inte heller kunna leva utan varandra handlar Jan Henrik Swahns roman Husets alla färger.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2017-03-01
ISBN: 9789100164638
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar