Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Endgame. Striden - James Frey

Endgame. Striden

Endgame. Striden

4.142857142857143 7 5 Författare: James Frey
Finns som e-bok.
Mänsklighetens öde står på spel i sista delen av Endgame-trilogin. Sedan Kallelsen har tolv utvalda tonåringar, ”Spelare”, kämpat mot varandra för att hitta tre uråldriga nycklar. Nycklarna som krävs för att rädda sitt eget folkslag från jordens undergång, medan de andra spelarnas släkten kommer att utplånas för all framtid. Två av nycklarna har nu hittats, men flera av spelarna har betalat med sina liv. Endast de starkaste är kvar. Dessutom närmar sig slutet snabbare än någon av dem trott. Endast tre dygn, 72 timmar, är kvar innan den väldiga meteorit som ”skaparna” sänt mot jorden, slutgiltigt förintar världen så som vi känner den. Några spelare kämpar fortfarande för att vinna spelet, andra ser fram emot världens undergång när allting kommer ta slut. Men en handfull spelare har börjat tvivla på sitt uppdrag. Vilka är dessa ”skapare” vars order de lyder blint? Kanske är de inte gudar, utan dödliga precis som människosläktet? Men för att stoppa undergången krävs en revolt, ett uppror mot hela Spelet. Hela ödet! Och det är långt ifrån säkert att det ens går att hejda undergången. Det enda som är säkert är att skaparna kommer göra allt för att kväsa upproret. Det är mänsklighetens sista krig. Det här är striden. Tredje och sista delen i James Freys banbrytande trilogi Endgame! Läs mer på www.endgame.nu
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Endgame: 3 Originaltitel: Rules of the Game Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Bonnier Carlsen
Utgiven: 2017-03-02
ISBN: 9789163892899
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar