Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
När dagen är slut har de räddats från en säker död - Katia Wagner

När dagen är slut har de räddats från en säker död

När dagen är slut har de räddats från en säker död

4.076923076923077 13 5 Författare: Katia Wagner Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Varje vecka drunknar flera hundra människor på Medelhavet, som är världens dödligaste hav. DN:s Katia Wagner och Anders Hansson har följt med räddningsfartyget Aquarius under en åtta dagar lång insats. 731 människor räddades från en säker död, trettio var barn. Yngst var tre månader gamla bebisen Success. NÄR DAGEN ÄR SLUT HAR DE RÄDDATS FRÅN EN SÄKER DÖD är ett reportage som ursprungligen publicerades i Dagens Nyheter 16 juni 2017. KATIA WAGNER är undersökande journalist och författare som specialiserat sig på berättande journalistik med ett socialt perspektiv. Under 17 år arbetade hon på tidningen Sydsvenskan och har skrivit böckerna Pojkarna och de ensamma poliserna Alexandramannen, Addad på nätet och De förlorade barnen (med Jens Mikkelsen). Hon har bland annat belönats med Guldspaden och Wendelapriset för bästa sociala reportage.
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-10-04
Längd: 54M
ISBN: 9789178015856

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2017-10-03
ISBN: 9789178015894
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar