Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Det lilla caféet på slottet - Caroline Roberts

Det lilla caféet på slottet

Det lilla caféet på slottet

3.81203007518797 133 5 Författare: Caroline Roberts
Finns som e-bok.
Det lilla caféet på slottet Går det att baka sig till ett lyckligt slut? Ellie har fått drömjobbet. Hon ska driva en teservering på det vackra slottet Claverham Castle - den perfekta pausen från det enformiga jobbet i stan. Dessutom kommer arvet från hennes mormor, som var en gudabenådad konditor, väl till pass. När den gamle lorden som äger slottet hotar hennes nya tillvaro med sina inskränkta metoder, undrar Ellie om hon ändå inte hoppats på för mycket. Men för varje kaka hon bakar snärjer hon både honom och lokalbefolkningen allt mer. Ellies makalösa bakverk ser ut att gå till historien på slottet! Snart är det bara romantik som saknas i Ellies liv. Vem kommer att bli rosen på hennes drömmars tårta? En oemotståndlig berättelse för alla som älskar sötsaker och romantik.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2017-10-02
ISBN: 9789150721744
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar