Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
En engelsk ros - Bronwyn Scott

En engelsk ros

En engelsk ros

4.112903225806452 62 5 Författare: Bronwyn Scott
Finns som e-bok.
En engelsk ros Evie Milham är beredd att offra allt för att vara nära den karismatiske prinsen från Kuban, Dimitri Petrovich. Hon bryr sig inte om att han måste återvända till plikterna i sitt hemland och att de inte har någon framtid tillsammans. Hon upplever hellre några veckors underbar passion med denne mystiske prins än binder sig vid någon blek engelsman för resten av sitt liv. Dimitri kan inte motstå den frispråkiga, lockande unga kvinnan. Och när det är dags att återvända till Kuban inser Dimitri att han hellre avsäger sig sin titel med allt vad det innebär för att få leva ett vanligt, stillsamt liv med Evie. Men det visar sig att de har en fiende som har andra planer för hur deras liv ska forma sig.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2017-10-02
ISBN: 9789150721188
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar