Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
I hennes famn / Kärlekens vägar - Jennifer Taylor,Annie Claydon

I hennes famn / Kärlekens vägar

I hennes famn / Kärlekens vägar

3.7551020408163267 49 5 Författare: Jennifer Taylor,Annie Claydon
Finns som e-bok.
I hennes famn När ambulanssjukvårdaren Jack Halilday öppnar ögonen på sjukhuset tror han att han drömmer. De starka armarna som drog honom ur vattnet tillhör den vackraste tjej han någonsin sett - den rödlockiga brandmannen Cassandra Clarke. Attraktionen mellan dem är plötslig och intensiv, men inte heller helt okomplicerad. Cassandra döljer något, och Jack är fast besluten att ta reda på vad. Kärlekens vägar Jude Slater är en läkare som tar sitt yrke på allvar. Han tar därför en tjänst i Mwuranda där han får visa vad han går för. Romantik finns inte på kartan. Vad han inte räknat med är hans nya kollega Claire Morgan, som vänder uppochned på hans värld totalt. Plötsligt finns det viktigare saker än arbete. Men att nå fram till Claire är inte helt lätt. Hur ska han lyckas hitta en väg till hennes hjärta?
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2017-10-02
ISBN: 9789150720761
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar