Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Dit kan jag gå och sakna dig - Kerstin Lundgren

Dit kan jag gå och sakna dig

Dit kan jag gå och sakna dig

3.830578512396694 242 5 Författare: Kerstin Lundgren Inläsare: Camilla Nilsson Jern
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Hedda ska börja ett nytt liv i en ny stad. Glömma allt det gamla, mamma som dog och pappa som aldrig fanns. Så en vårnatt blir hon besinningslöst förälskad i sin kompis pojkvän, Gabriel. När hon får sommarjobb på ett äldreboende hoppas hon finna något mer, något större än det våldsamma begäret och vilsenheten som skaver på insidan av bröstet. I rummet längst bort i korridoren bor Gustaf som fått en stroke och inte kan tala längre, men i vars oändliga tystnad Hedda finner det hon letat efter. Som en känsla av att komma hem. Och Gustaf, han som bittert väntat på att få dö, han förstår ju vem flickan med den blonda flätan är. Och behovet av att få bringa reda i allt som blev fel, alla chanser han slarvade bort, drabbar honom med en okuvlig kraft. Innan han ställt allt till rätta får han inte dö. Och han måste lära sig tala igen.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2017-10-21
Längd: 8T 24M
ISBN: 9789176973363

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2017-10-21
ISBN: 9789176973134
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar