Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Förnedringen - Tinna Lindberg

Förnedringen

Förnedringen

3.2777777777777777 18 5 Författare: Tinna Lindberg Inläsare: Sonja Lindblom
Finns som ljudbok.
En död svensk man sitter halvnaken, fastsurrad på en elefants rygg som lufsar längs Bangla road. På lappen som är fastnålad på hans tröja står det: 'Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter', ett citat ur FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. När man några dagar senare hittar ännu en död svensk turist förstår Sveriges ambassadör i Bangkok, Viktoria Lindh, att hon står inför den största konsulära utmaningen sedan tsunamikatastrofen... Tinna Lindberg föddes 1973 och är uppvuxen i Växjö. Hon är en svensk diplomat och författare. Spänningsromanen Förnedringen är hennes debutbok.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-03-31
Längd: 7T 41M
ISBN: 9788711793169
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar