Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Swing - Bengt Ohlsson

Swing

Swing

2.8780487804878048 410 5 Författare: Bengt Ohlsson Inläsare: Magnus Krepper
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Åke och Hanna har det egentligen ganska bra med varann. Men en impuls från en väninna, kombinerat med en vag känsla av man borde vilja experimentera mer i sitt liv, gör att Hanna övertalar Åke att följa med till en swingerklubb. Där man byter partners en och en. Eller gör det alla på en gång. Eller vad det nu blir. Åke ställer upp, mest för att inte vara den som alltid säger nej. Besöket leder inte till någonting just, men strax därefter får de av klubbens värdinna veta att ett annat par är intresserat av en fortsättning. Nu ska experimentet fullföljas. Nu ska Åke och Hanna vidga sina horisonter. Efter en spänd middag på spaghetti vongole går de med varsin partner till varsitt rum. Det går bra i det ena. Mindre bra i det andra. Och vad händer sedan? Bengt Ohlssons Swing är en komisk, ömsint och gripande berättelse om våra krav på spänning och fantasi i sexlivet i en tid där porr kallas erotica och man kan köpa dildos på apoteket. Som ingen annan förmår Bengt Ohlsson fånga upp det som rör sig i tiden och foga in det i närgångna historier om vardagens utmaningar och hot.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-01-01
Längd: 7T 50M
ISBN: 9789173487917

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2014-01-24
ISBN: 9789100138219
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar