Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Förlagspodden - avsnitt 8 - Kristoffer Lind,Lasse Winkler

Förlagspodden - avsnitt 8

Förlagspodden - avsnitt 8

4.111111111111111 18 5 Författare: Kristoffer Lind,Lasse Winkler Inläsare: Kristoffer Lind, Lasse Winkler
Finns som ljudbok.
Förlagspodden reflekterar över böcker och bokbranschen utifrån en förläggares perspektiv. Varför ser det ut som det gör? Finns det något intressant bakom kulisserna? Varför kommer just den här boken ut? Men inte den? Vilka böcker är intressanta just nu? Vad händer egentligen på ett förlag? Varför bråkar folk så mycket? Varför säger de en sak och gör en annan? Och egentligen allt annat från den här världen som kan intressera bokälskare och andra allmänt nyfikna människor. Högt och lågt och, i bästa mening, provokativt. Avsnitt 8: Vi funderar över varför det största hotet mot den fysiska bokhandelns framtid inte diskuteras någonstans. Det är bråttom men ändå är det dödstyst i medier och företagsledningar. Och så den stora frågan – vad händer på ett förlag under årets intensivaste månader? En rätt ointressant fråga tycker förläggaren - men kan sedan inte sluta prata. När man ger ut ett verk som Tolstojs Krig och Fred så bör man förklara sig anser reportern, vilket också förläggaren gör. Till slut, en inte helt lätt fråga att hantera. Men ni som tror att allt går till som det ska i bokvärlden har en del att lära av historien om hur Jörn Lier Holst hastigt men mindre lustigt blev en Bonnierförfattare.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: Förlagspodden: 8 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co Podcast
Utgiven: 2017-09-14
Längd: 33M
ISBN: 9789177791331
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar