Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
De döda små - Emma Flint

De döda små

De döda små

3.142857142857143 21 5 Författare: Emma Flint
Finns som e-bok.
Det är sommaren 1965, en värmebölja vilar över New York och stadsdelen Queens. En julimorgon vaknar Ruth Malone och upptäcker att hennes två barn är borta. Ett sovrumsfönster står på vid gavel. Efter ett desperat sökande hittas de mördade. Grannarnas skvaller om Ruths välsminkade ansikte och utmanande kläder, tillsammans med de tomma spritflaskorna som ligger och skräpar i hennes lägenhet gör att polisen snabbt drar slutsatser. En oerfaren kvällstidningsreporter skickas ut för att skriva om fallet. Han är till en början inne på samma spår som polisen men ju längre tid han följer Ruth, desto mer börjar han tro att det finns en annan sida hos kvinnan som åklagare, polis och press utmålat som en promiskuös femme fatale. Mördade Ruth Malone sina barn, eller är hon bara ett offer för tillfälligheter? Vilar något långt mer ondskefullt under ytan?
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-09-14
ISBN: 9789177790846
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar