Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mica - dotter av Solfolket - Anders Jacobsson

Mica - dotter av Solfolket

Mica - dotter av Solfolket

3.7967914438502675 187 5 Författare: Anders Jacobsson Inläsare: Katharina Cohen Keller
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mica Kroon är nitton år och går sista året på gymnasiet. Hon är duktig i skolan, är stark och självständig och har flyt i livet. Tills hon en dag, under ett anfall av smärta, upptäcker något som förändrar allt hon känner till. En parallell, mörk och äventyrlig värld öppnar sig och vänder upp och ner på hennes liv. Inget eller ingen är vad det verkat vara, vare sig hon själv, barndomskompisen Saga, pojkvännen Petrus eller föräldrarna. En skoningslös kamp mellan mörker och ljus tar sin början, samtidigt som Mica envist försöker hålla fast vid sitt gamla liv. Det hon upptäckt kommer att ändra hennes liv för alltid och hon tvingas inse att hon har en viktig roll att fylla i striden som pågår mellan gott och ont. Efter närmare 12 miljoner sålda barnböcker (Sagan om Sune, Berts Dagbok, Håkan Bråkan och böckerna om Kip Jansson) kommer nu Anders Jacobsson med sin första fantasyroman, Mica - dotter av Solfolket.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Solfolkskrönikan: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Mörkersdottir förlag
Utgiven: 2017-09-20
Längd: 10T 53M
ISBN: 9789175991078

Mer info om e-boken:

Förlag: Mörkersdottir förlag
Utgiven: 2017-09-20
ISBN: 9789175991061
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar