Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
En annan Albin - Johan Unenge

En annan Albin

En annan Albin

4.666666666666667 6 5 Författare: Johan Unenge
Finns som e-bok.
Albin glöms kvar i skogen på skolans idrottsdag och blir tvungen att tillbringa natten utomhus. När han hittas går det upp för honom att något har förändrats. Plötsligt ser alla honom, lokaltidningen skriver artiklar och alla vill vara hans vän. Är det de andra som har förvandlats eller är det Albin själv? Kan det ha varit något med de där mystiska bären han åt när han var vilse? Om att se och bli sedd, lämna plats och ge plats, om att vara maktlös och ha makt, men också om vad makt kan göra med en. Johan Unenge nominerades till Augustpriset år 2004 för boken Vi som ser på. Han har gjort många böcker ihop med Måns Gahrton, bland annat böckerna om Eva och Adam, Gyllene knorren och Rosa. Johan Unenge sitter på stol nr 9 i Barnboksakademin. År 2011 utnämndes han till Sveriges första läsambassadör
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2017-08-01
ISBN: 9789129706369
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar