Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Världen efter kommunismen - Dikter - Göran Greider

Världen efter kommunismen - Dikter

Världen efter kommunismen - Dikter

0.0 0 5 Författare: Göran Greider
Finns som e-bok.
Dikter när befrielsedrömmarna dött Jag skriver tusenårsskiftesdikter där ord som troligen, kanske, delvis och möjligen är bärande bjälkar. Men det är bara för att släppa in ljuset och mörkret. Vi måste bli modigare nu när vi har blivit svagare. Göran Greiders diktsamling Världen efter kommunismen är ett försök till positionsbestämmelse i en värld där en av de stora befrielsedrömmarna är död. Samtidigt handlar många dikter om poesins kraft och betydelse, för honom själv och andra. Det är en omfattande, rik och personlig samling i vilken drömmen om ett annat samhälle är intimt sammanvävd med hans föreställning om vad poesin är.
Språk: Svenska Kategori: Lyrik Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2017-01-02
ISBN: 9789100157296
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar