Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Dox Podcast - Katia Wagner - Annika Seward Jensen

Dox Podcast - Katia Wagner

Dox Podcast - Katia Wagner

4.0 8 5 Författare: Annika Seward Jensen Inläsare: Annika Seward Jensen
Finns som ljudbok.
Katia Wagner är undersökande journalist och författare och är flerfaldigt belönad för sina reportage. Hon talar här om hur hon gör för komma människorna nära och få dem att öppna sig, att hon hängde med en företagsledare från Malmö i veckor för att förstå hur det är att vara transvestit. Att de flesta människor vill berätta, att kvinnorna hon möter på räddningsfartyget Aquarius när de räddas från en säker död på Medelhavet vill att världen ska veta vilket helvete som pågår i Libyen, att de hellre riskerar sina barns liv än att vara kvar där. Hon talar om skillnaden mellan att beskriva någonting och att gestalta det, om vikten av att ställa detaljerade frågor och om att hålla ihop när det man skriver om berör en starkt personligt. Storytel Dox är en podcast för den som är nyfiken på journalister och journalistik, som uppskattar berättarkonst och vill höra historierna bakom reportagen. Förläggaren Annika Seward Jensen samtalar med en gäst som är aktuell i samband med Storytel Dox utgivning av reportage, artiklar och intervjuer som ljudböcker.
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: Storytel Dox Podcast: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel
Utgiven: 2017-08-07
Längd: 43M
ISBN: 9789177788683
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar