Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
En tillräckligt vacker dag för att dö - Jeanette Lindblad,Pia Gadd

En tillräckligt vacker dag för att dö

En tillräckligt vacker dag för att dö

4.056618209640398 1307 5 Författare: Jeanette Lindblad,Pia Gadd Inläsare: Ida Engvoll
Finns som ljudbok.
Hon är ung, blond och reser runt i världen och försörjer sig som designer. När Jeanette Lindblad kommer till Brasilien möter hon Carlos - den vackraste man hon någonsin sett. Hon blir handlöst förälskad, de flyttar ihop, och hon blir snabbt med barn. Men det finns en hake: Carlos är medlem av kokainmaffian. När han misshandlar henne första gången får hon en chock. Snart har misshandel, vapenhot och polisjakter blivit vardag. Ensam i en annan världsdel, utan stöd från svenska myndigheter, kämpar Jeanette Lindblad för sitt liv - och för sina två barns.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-08-09
Längd: 11T 39M
ISBN: 9789177790549
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar