Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
De sju nycklarna - Åsa Schwarz

De sju nycklarna

De sju nycklarna

3.6765375854214124 1317 5 Författare: Åsa Schwarz Inläsare: Gunilla Leining
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Rebecka vaknar av att en pistol pressas mot huvudet och att någon väser 'The key' i örat. I rummet bredvid sover hennes två barn. Rebecka är en av sju internationella IT-profiler som bär nyckeln till internet. De träffas en gång i kvartalet i Washington för att uppdatera systemet som styr trafiken på internet. Om de inte gör det, kommer nätet gå ner och alla moderna samhällen gå under. När nyckelbärare efter nyckelbärare blir utsatta för attentat, förstår Rebecka att hon måste gå under jorden. Med sina extrema hackerkunskaper gör hon och hennes följeslagare allt för att lösa gåtan. Spåren pekar åt alla håll: kinesiska underrättelsetjänsten, nynazistiska organisationer och NSA. Åsa Schwarz är tillbaka med en intelligent och gastkramande thriller i hackermiljö. De sju nycklarna till internet finns i verkligheten, och en av bärarna är svenska.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Audio
Utgiven: 2017-08-21
Längd: 9T 9M
ISBN: 9789176973301

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2017-08-22
ISBN: 9789176973165
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar